Най-продавани

5030

5030

Цена: 2.16лв.
9620

9620

Цена: 3.36лв.
4151

4151

Цена: 1.74лв.

AVO високи

Описание

Обувки AVO високи, водонепропусклива лицева телешка кожа, EN ISO 20347, O1

  • Код: 9AVOH
  • Тегло: 1.500 кг
Цена: 113.40лв.
Размер:
К-во: